Myclub

NY U17 TRÄNARE FÖR SÄSONGEN 2016

Publicerad 2015-12-07 19:05
Img 4624
Steve Nilsson blir ny tränare för U17 säsongen 2016! Steve ansluter närmast från Torslanda IK där han de två senaste åren tränat deras A-lag och denna säsongen tagit dem till en andra plats i Division 2.

Steve är 49 år och jobbar i grunden som koordinator på Göteborgs Tekniska Gymnasium. Han har mångårig erfarenhet från fotbollen och som tränare bl a i Torslanda IK i deras J/U19 lag och BK Häckens U19 där han även tog ett SM-guld 2011. Dem senaste åren har han ansvarat för Torslanda IKs A-lag tillhörande Division 2.

Steve säger själv så här om möjligheten att träna vårt U17 nästa år.

"Ska bli riktigt roligt och spännande att komma till en förening som Öis. Öis är en anrik klubb och som nu är tillbaka i superettan och få jobba med spelarna i akademin för att förbereda dem för elitfotboll och A-lags spel i kombination med att få resultat kommer bli en härlig utmaning. Jag ser fram emot att komma igång inför säsongen 2016"

Akademichef Niklas Allbäck fortsätter.

"Steve känns som en fantastisk rekrytering till vår Akademi och ligger helt i linje med vår målsättning att på riktigt etablera oss i landets högsta divisioner på våra äldsta akademilag, snarare hellre än senare. Han har en fotbollsfilosofi som rimmar väl in i vår Spelarutbildningsplan och vårt Spelkoncept vilket får mig att tro att han från dag 1 kommer kunna driva denna gruppen vidare."

ÖIS Akademi vill samtidigt passa på att tacka Johan Mattsson och Niclas Karlén för deras enormt fina arbete i Akademin de senaste åren och önskar dem all lycka till fortsättningsvis. Förhoppningsvis blir deras tid borta från ÖIS-gården i det kortaste laget.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub