Myclub

ARMIN & ALI FÖRSTÄRKER AKADEMIN

Publicerad 2015-10-30 17:10
Akademin fortsätter ta form för nästkommande verksamhetsår. Idag blev Armin Samandi klar som ny huvudtränare för nästa års P13 (-03) och Ali Limane som assisterande för P15 (-01).

Akademin har gjort klart med ytterligare förstärkning i form av två nya instruktörer för nästa år. Armin Samandi och Ali Limane kommer båda från Fässberg och deras P16 grupp. Armin har även tidigare varit pojklagsspelare och vi tycker självklart att det är väldigt positivt när spelare som en gång varit i Akademin kommer tillbaka för att hjälpa fostra och forma nästa generationers ÖIS:are.

Armin Tidigare pojklagsspelare i ÖIS och har förutom en gedigen domarkarriär bakom sig även jobbat med några av Ungdomsfotbollen i Göteborgs främsta personer på såväl klubb och förbundsnivå.

Ali Tidigare pojklagsspelare i Fässberg och Dalen KFF som redan vid 15 års ålder blev pojklagstränare har de senaste åren jobbat tillsammans med Armin i Fässbergs juniorer och pojklag. Vann tillsammans med Armin SM-guld i Futsal för U17 under vintern 2015.

Vi i Akademin vill hälsa dem båda hjärtligt välkomna till det finaste av Sällskap!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub