F15 (03-04)
Myclub

Välkommen till ÖIS flickor 03/04:s hemsida. Vi är drygt 20 tjejer som vill spela en rolig fotboll med fokus på passningsspel, teknik och spelglädje. Vi tränar på ÖIS-gårdens fina konstgräs och deltar i seriespel samt i cuper. Vi fäster stor vikt vid att alla spelare ska bidra till vår fina laganda och den glädje som vi har tillsammans.

Våren 2018 kommer vi att spela seriespel med ett lag i F-03 och ett lag i F-04. Vi söker därför spelare till vår trupp. Vi kan redan nu meddela att vi kommer att delta med ett lag i Gothia cup och ett lag i Dana cup under 2018. Utöver det har vi redan cuper, träningsläger osv i planeringsfasen.

Är du intresserad av att spela fotboll med oss så anmäler du dig via denna länk: http://ois.academy/akademin/provspel/

Är ni intresserade att spela träningsmatcher eller bjuda in oss till cuper så kan ni maila oss på: f04ois@gmail.com

I Kalender hittar spelare och föräldrar information om tid och plats för träningar, matcher och andra händelser. Under nyheter publiceras löpande texter kring händelser, förändringar i spelschema samt övrig information.

Tränare för laget är: Sara Silfver, Mikael Nilsson och Cassandra Bolsén. Sara och Mikael samt många av våra spelare har varit med sedan starten 2010.

Informationsmöte/teori med tjejerna inför 2018

17 jan, 2018
Vi samlades och pratade igenom kommande år vad som kommer att hända samt hur vi kommer att spela fotboll.

Säsongstart nu på söndag 17:30 på Öisgården.

9 jan, 2018
Hoppas ni är laddade för ytterligare en spännande säsong med många matcher och cuper.

Julledighet

11 dec, 2017
Då tar vi julledig några veckor och laddar batterierna inför 2018 som kommer bli ett år att minnas med många roliga matcher och framför allt roliga cuper som står på agendan. Vi kommer även att ha ett 03 lag i seriespel nästa år. Vi vill tacka alla tjejer och föräldrar för ett härligt år och många roliga minnen. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR så återkommer vi med nästa års planering inom kort.

P7: TRÄNINGSSTART 27 FEB

3 feb, 2016
P7 gör sin första vårträning lördagen 27 februari. Tid och plats hittar ni alltid i P7s kalender. Samtliga anmälda spelare är hjärtligt välkomna. I det fall man inte är anmäld men vill prova på att träna med ÖIS P7 så kontaktar man spelarutvecklare Ricardo Heras, ricardo.heras@ois.academy .

CRISTIAN ANDERSSON ANSLUTER SOM NY ASS. SPELARUTVECKLARE

13 jan, 2016
Cristian Andersson som varit i klubben tidigare som pojk- och juniorlagstränare gör efter några år borta från föreningen återkomst som ny assisterande Spelarutvecklare på åldrarna 15-19 år tillsammans med Hans Gren. Läs mer

RICARDO HERAS BLIR NY SPELARUTVECKLARE 7-14

22 dec, 2015
Ricardo Heras lämnar tränarsysslan och tar nu en större roll i Akademin som ny Spelarutvecklare för åldrarna 7-14. Läs mer

ÅRSKORTEN SLÄPPTA

21 dec, 2015
I förra veckan släppte ÖIS årskorten för A-lagets matcher 2016. Ni kan nu gå in och köpa dessa genom att klicka här!

NY U17 TRÄNARE FÖR SÄSONGEN 2016

7 dec, 2015
Sm square img 4624
Steve Nilsson blir ny tränare för U17 säsongen 2016! Steve ansluter närmast från Torslanda IK där han de två senaste åren tränat deras A-lag och denna säsongen tagit dem till en andra plats i Division 2. Läs mer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub