F13 (03-04)
Myclub

Välkommen till ÖIS flickor 03/04:s hemsida. Vi är ca 20 tjejer som har spelat fotboll sedan våren 2010. Vi spelar en rolig fotboll med fokus på laganda, spelglädje och teknik. Vi tränar på ÖIS-gårdens fina konstgräs och deltar i seriespel samt i cuper.


Är du intresserada av att spela fotboll med oss så kontaktar du våra tränare via mail:f04ois@gmail.com

Är ni intresserade att spela matcher eller bjuda in oss till cuper så kan ni maila oss på: f04ois@gmail.com.

I Kalender hittar spelare och föräldrar information om tid och plats för träningar, matcher och andra händelser. Under nyheter publiceras löpande texter kring händelser, förändringar i spelschema samt övrig information.

Tränare för laget är: Sara Silfver och Mikael Nilsson, båda har varit med sedan start.

Referat från helgens matcher mot Onsala och Azalea

19 sep, 2017
Det var en regnig söndag som dessa matcher spelades i. Matchen mot Onsala slutade 3-0 till deras fördel som sedan följdes upp med likadan siffror mot Azalea. En mörk söndag men det är bara att gräva ner sig och ta nya tag nästa helg då Mossen och Häcken kommer på besök på Öisgården.

Match mot Landvetter i helgen

11 sep, 2017
Det var en bra 1:a halvlek av våra tjejer och en ledning med 1-0 men sedan tuggade Landvetter på och blev ett strå vassare än oss och vann med 4-1. Deras mittback Ester Lind var en av de bästa spelarna jag sett i våran serie. Grymt rolig att se henne spela. Bra kämpa insatts tjejer, vi kommer tillbaka.

Premiärmatch mot Hovås/Billdal i klass 2.

4 sep, 2017
Första matchen i klass 2 mot Hovås/Billdal blev en trevlig seger med 4-0. Tjejerna gjorde en jättefin insats och var värda 3 goda poäng.

Seriematch mot Mölnlycke

28 aug, 2017
Efter en tuff helg i Säffle stod Mölnlycke som motståndare på Öisgården för oss. Efter en jämn och bra match stod Mölnlycke som segrare med 1-0. Tjejerna var nöjda efteråt med spelet och vi tränare kan bara instämma. Bra jobbat tjejer.

Säffle matchen

28 aug, 2017
Sm square img 1556
Det blev en jättetrevlig helg i Säffle med match, kollade på deras damlag, crossfitträning och massa mat. Tjejerna var jättenöjda och väldigt trötta efter detta äventyr. Vi tackar Ronny o Mikael samt alla tjejer/föräldrar i Säffle FF för denna trevliga helg.

P7: TRÄNINGSSTART 27 FEB

3 feb, 2016
P7 gör sin första vårträning lördagen 27 februari. Tid och plats hittar ni alltid i P7s kalender. Samtliga anmälda spelare är hjärtligt välkomna. I det fall man inte är anmäld men vill prova på att träna med ÖIS P7 så kontaktar man spelarutvecklare Ricardo Heras, ricardo.heras@ois.academy .

CRISTIAN ANDERSSON ANSLUTER SOM NY ASS. SPELARUTVECKLARE

13 jan, 2016
Cristian Andersson som varit i klubben tidigare som pojk- och juniorlagstränare gör efter några år borta från föreningen återkomst som ny assisterande Spelarutvecklare på åldrarna 15-19 år tillsammans med Hans Gren. Läs mer

RICARDO HERAS BLIR NY SPELARUTVECKLARE 7-14

22 dec, 2015
Ricardo Heras lämnar tränarsysslan och tar nu en större roll i Akademin som ny Spelarutvecklare för åldrarna 7-14. Läs mer

ÅRSKORTEN SLÄPPTA

21 dec, 2015
I förra veckan släppte ÖIS årskorten för A-lagets matcher 2016. Ni kan nu gå in och köpa dessa genom att klicka här!

NY U17 TRÄNARE FÖR SÄSONGEN 2016

7 dec, 2015
Sm square img 4624
Steve Nilsson blir ny tränare för U17 säsongen 2016! Steve ansluter närmast från Torslanda IK där han de två senaste åren tränat deras A-lag och denna säsongen tagit dem till en andra plats i Division 2. Läs mer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub