F13 (03-04)
Myclub

Välkommen till ÖIS flickor 03/04:s hemsida. Vi är drygt 20 tjejer som vill spela en rolig fotboll med fokus på passningsspel, teknik och spelglädje. Vi tränar på ÖIS-gårdens fina konstgräs och deltar i seriespel samt i cuper. Vi fäster stor vikt vid att alla spelare ska bidra till vår fina laganda och den glädje som vi har tillsammans.

Våren 2018 kommer vi att spela seriespel med ett lag i F-03 och ett lag i F-04. Vi söker därför spelare till vår trupp. Vi kan redan nu meddela att vi kommer att delta med ett lag i Gothia cup och ett lag i Dana cup under 2018. Utöver det har vi redan cuper, träningsläger osv i planeringsfasen.

Är du intresserad av att spela fotboll med oss så anmäler du dig via denna länk: http://ois.academy/akademin/provspel/

Är ni intresserade att spela träningsmatcher eller bjuda in oss till cuper så kan ni maila oss på: f04ois@gmail.com

I Kalender hittar spelare och föräldrar information om tid och plats för träningar, matcher och andra händelser. Under nyheter publiceras löpande texter kring händelser, förändringar i spelschema samt övrig information.

Tränare för laget är: Sara Silfver, Mikael Nilsson och Cassandra Bolsén. Sara och Mikael samt många av våra spelare har varit med sedan starten 2010.

Mölnlycke cup 2018

14 nov, 2017
Det var en härlig och solig söndag uppe på Djupedalsplanerna där vi gjorde upp om bucklan. Vi själva i Öis spelade 3 oavgjorda matcher som vi var mycket nöjda med. De andra lagen i cupen var Mölnlycke, Utbynäs, Sjömarken samt Lerum. Det var många jämna matcher och fint spel. Vi Tackar Mölnlycke och deras Andreas(cupgeneralen) för en fint genomförd turnering i Novemberkylan.

Sista matchen i seriespelet för i år slutade med förlust mot Torslanda med 0-4.

31 okt, 2017
Detta var en sen torsdagsmatch med start kl 20:15 och där vi inte hängde med Torslanda som spelade ett fint spel och kämpade på hela matchen. Nu går vi på vila en vecka och laddar för cupen i Mölnlycke den 12 november.

2 tuffa matcher i helgen som gick.

23 okt, 2017
Vi startade med match mot Askim borta som vi visste skulle bli tufft. Det gick undan i första halvleken och dom tog ledningen med 4-1. Sedan jobbade vi in oss i matchen och kunde matcha dom ganska bra i de 2 kommande halvlekarna. Matchen slutade 5-1 och Askim var ett steg större än oss. På söndagen mötte vi Jitex på ett regnigt öisgården. Vi låg under med både 0-2 och 1-3 inför sista halvleken men lyckas vinna med 4-3 i sista sparken. Lite flyt att vi vann för Jitex var mycket bra och förtjänade oavgjort men denna gången lyckades vi peta in segermålet. I våras om jag inte minns fel så vann dom med ett udda mål på deras hemmaplan. Bra jobbat tjejer denna helgen så ser vi fram emot sista matchen mot Torslanda i serien denna hösten.

Erik Hamren på besök på träningen i söndags.

16 okt, 2017
Idag fick vi ett trevligt besök på öisgården när vi tränade.

P7: TRÄNINGSSTART 27 FEB

3 feb, 2016
P7 gör sin första vårträning lördagen 27 februari. Tid och plats hittar ni alltid i P7s kalender. Samtliga anmälda spelare är hjärtligt välkomna. I det fall man inte är anmäld men vill prova på att träna med ÖIS P7 så kontaktar man spelarutvecklare Ricardo Heras, ricardo.heras@ois.academy .

CRISTIAN ANDERSSON ANSLUTER SOM NY ASS. SPELARUTVECKLARE

13 jan, 2016
Cristian Andersson som varit i klubben tidigare som pojk- och juniorlagstränare gör efter några år borta från föreningen återkomst som ny assisterande Spelarutvecklare på åldrarna 15-19 år tillsammans med Hans Gren. Läs mer

RICARDO HERAS BLIR NY SPELARUTVECKLARE 7-14

22 dec, 2015
Ricardo Heras lämnar tränarsysslan och tar nu en större roll i Akademin som ny Spelarutvecklare för åldrarna 7-14. Läs mer

ÅRSKORTEN SLÄPPTA

21 dec, 2015
I förra veckan släppte ÖIS årskorten för A-lagets matcher 2016. Ni kan nu gå in och köpa dessa genom att klicka här!

NY U17 TRÄNARE FÖR SÄSONGEN 2016

7 dec, 2015
Sm square img 4624
Steve Nilsson blir ny tränare för U17 säsongen 2016! Steve ansluter närmast från Torslanda IK där han de två senaste åren tränat deras A-lag och denna säsongen tagit dem till en andra plats i Division 2. Läs mer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub